Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Horké letní dny přímo svádí k tomu, aby si člověk trochu odložil. A některé celebrity to berou opravdu vážně, a dokonce svlékají i plavky. Podívejte se na 5 nejžhavějších snímků slavných krásek.

Chantel Jeffries

Jako modelka a DJka je Chantel Jeffries (24) hodně v kurzu. A to nejen kvůli muzice, kterou dělá, ale především kvůli sexy snímkům, které sdílí na svém Instagramu. „Nikdo nemá čas na opálené plavky,“ napsala ke snímku, kde stojí ve vodě a bujné poprsí zakrývá pouze rukama.

Kate Upton

Kate Upton (31) se stala nejvíc sexy ženou světa dle časopisu Maxim a my nemůžeme protestovat. Snímek, na kterém je sice zády, ale bez podprsenky a odhaluje malý kousek ňadra, opravdu stojí za to. Kate se asi také ráda opaluje nahoře bez.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski (32) obyčejně sdílí velmi odhalené snímky, takže na fotce v jednodílných plavkách působí vlastně spíš zahaleně. Sice tentokrát neukázala poprsí, za to ale vystavila luxusní pozadí. Je vidět, že i dolňáci si u Emily přijdou na své.

April Love Geary

Věřili byste, že mladá modelka April Love Geary (23) porodila teprve na konci února? Na jejím těle se těhotenství tedy vůbec nepodepsalo. Sotva dceru Miu zpěvákovi Robinu Thickemu porodila, už se fotila v plavkách a od té doby ani trochu nepolevuje. Naposledy vystavila svoje luxusní pozadí.

Shanina Shaik

Ani modelka Shanina Shaik (27), která většinou předvádí spodní prádlo, neodolala a vyfotila se na Instagram nahoře bez. Poprsí zakryla rukama, jak je v poslední době v módě, a nechala tím pádem i prostor pro fantazii. Člověk by skoro litoval, že už je od dubna vdanou paní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám