Hlavní obsah
Článek

Vnadná modelka Emily Ratajkowski (32) se proslavila jako sex symbol. Její polonahé až nahé snímky zdobí její Instagram a každý den nad nimi slintají zástupy sledujících. Na odhalování svých křivek si sice zakládá, ale zároveň se označuje za zarputilou feministku.

„Jakkoli sexuální naše těla mohou být, jako ženy máme právo si vybrat, kdy a kde svou sexualitu vyjádříme,“ hlásá pyšně Emily na sociálních sítích i v rozhovorech a přiznává, že se díky své sexualitě cítí silná.

V posledním rozhovoru pro australskou Elle se nechala slyšet, že by se ženy měly navzájem podporovat, místo aby si záviděly a odsuzovaly jedna druhou. Emily si v poslední době užívá úspěchu na poli profesionálním i soukromém. Vydala vlastní řadu plavek a slušně se jí rozjela i herecká kariéra. Doma na ni navíc od února každý den čeká fešný manžel Sebastian Bear-McClard.

Ten má tedy opravdu velké štěstí. Pánové nad jejími hanbatými fotkami mohou slintat, jak chtějí, ale u šťastně zamilované Emily nemají šanci. Když už tedy nic jiného, alespoň se pokochejte jejími obnaženými fotkami v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám