Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co Emily Ratajkowski (32) v rozhovoru svěřila, že by ráda nějakou serióznější roli. Respektive si postekla, že jí filmoví producenti nabízejí většinou jen takové, které často zahrnují i svlékání. Jenže s obsahem, kterým plní svůj profil na sociální síti, tedy tím, jak se prezentuje, jde její případný herecký talent poněkud stranou.

Jelikož je Emily jednou z žen, které mají vlastní řadu plavek, spoustou snímků propaguje své výrobky. To je pochopitelné s propagační sílou, jakou sociální sítě disponují. Ratajkowski ale ráda přidává i něco navíc - pro fanoušky, ne na své tělo - a sdílí své nahé snímky. Což o to, postavu má skvělou. Jestli se ale s touto sebepropagací dočká nějaké solidní filmové nabídky, je zatím nezodpovězená otázka...

Zatím se stále dokola omílá její role ve filmu Zmizelá, kde ztvárnila milenku postavy Bena Afflecka, a před pár dny měla premiéru komedie I Feel Pretty, v níž si zahrála zase s Amy Schumer. Ta se nedočkala mnoha pozitivních recenzí, redaktoři i odborníci však zdůrazňují důležitost filmu z hlediska vnímání ženského těla a (domnělých) měřítek krásy. Schumer se v něm „cítí krásnou“, přestože nedisponuje mírami 90-60-90.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám