Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není moc sledovanějších společenských akcí, než je předávání Oscarů a k tomu přidružené večírky. Jeden z nich si pro svůj ‚manželský debut‘ vybrala i Emily Ratajkowski (32). Se Sebastianem Bearem-McClardem zpestřili party Vanity Fair, kde spolu poprvé předstoupili před fotografy.

Sňatkem s doposud nepříliš známým hercem a producentem Ratajkowski své fanoušky překvapila, až zaskočila. Provdala se před necelými dvěma týdny v New Yorku po krátké známosti. Jak moc krátké, vědí jen oni. Poprvé spolu byli zvěčněni při polibku na Valentýna, kdy ještě nikdo netušil, že s muzikantem a hudebním producentem Jeffem Magidem, s nímž strávila poslední roky, už není.

Ačkoli je Bear-McClard herec, přílišná pozornost fotografů mu nejspíš příjemná nebude, alespoň podle výrazu, který při pózování s novomanželkou nasadil. I ten polibek, který jí vlepil, byl tak nějak křečovitý. S Emily po boku se jí bohužel nevyhne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám