Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) je sice obdivována pro svůj sexy hrudníček z čistě přírodního materiálu, ale tentokrát své fanoušky moc nepotěšila.

Na sociální síti sice zveřejnila fotku, na které je úplně nahá, což by většinou stačilo k potěše nejednoho milovníka ženské krásy, ale moc parády s tímto snímkem přeci jen neudělala.

Snad každý si musel všimnout její až přehnaně pohublé figury. Emily nevypadala vůbec zdravě a její tělo kost a kůže nemělo nic společného s ženskými půvaby.

Není divu, že se její fanoušci zděsili a hned začali řešit, zda jindy sličná modelka netrpí nějakou z forem poruch příjmu potravy.

Uznávaná modelka přitom ráda nosí vyzývavé modely a často se chlubí obnaženými fotkami. S takto pohublou postavičkou ale moc parády neudělala. Ratajkowski je uznávanou modelkou, ale ráda by se prosadila také jako herečka. Za sebou má například role ve filmech Zmizelá a We Are Your Friends.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám