Hlavní obsah
Článek

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) má na sociální síti tisíce obdivovatelů. Nádherná modelka s hlubokýma laníma očima se pyšní dokonalým tělem a sexy hrudníčkem z čistě přírodního materiálu, což není v šoubyznysu v poslední době úplně zvykem.

Ratajkowski je uznávanou modelkou, která jde z kampaně do kampaně, ale jako atraktivní modelka chce vypadat nejen ve světle reflektorů. Fanouškům se nedávno pochlubila fotkou svého domácího úboru.

Kdo snad čekal, že Emily ve svém bytě relaxuje u televize v teplákách a tričku, ten se hluboce mýlil. Kráska zveřejnila snímek, na němž se doma producíruje polonahá. A je snad zbytečné dodat, že naschvál vystavila na odiv svůj pevný a tolik chválený zadeček.

Jen krásná ňadra tentokrát poněkud ustoupila do pozadí, což u Emily není zvykem. Modelka totiž ráda pózuje bez podprsenky a často nosí hodně vyzývavé modely. Ale i tento domácí úbor by jistě stál za hřích.

Ratajkowski je uznávanou modelkou, ale ráda by se prosadila také jako herečka. Za sebou má například role ve filmech Zmizelá a We Are Your Friends. A o další nabídky nemá nouzi. Příští rok se objeví v komedii I Feel Pretty, kde si zahraje po biku Amy Schumer a Michelle Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám