Hlavní obsah
Článek

Na zahájení francouzského filmového festivalu se to jen hemžilo známými osobnosti. Modelky Emily Ratajkowski (32) a Bella Hadid (27) na červeném koberci nadělaly stejnou parádu jako na molu, ale největší hvězdou slavnostního večera byla o dvě generace starší herečka Susan Sarandon (77).

Hollywoodská legenda zavítala na premiéru zahajovacího filmu Ismael’s Ghosts v sametových zelených šatech. Susan se po sedmdesátce nebojí obléknout model s vysokým rozparkem, v němž ukázala stehno. Všechny pohledy ovšem směřovaly k jejímu napěchovanému dekoltu, jaký neměl na zahájení festivalu obdoby.

Susan Sarandon je odvážnými outfity na společenských událostech proslulá. Když před pěti lety zavítala na festival v Karlových Varech, zvolila částečně transparentní šaty, pod nimiž neměla podprsenku.

Hvězda filmů Rocky Horror Picture Show, Thelma a Louise či Mrtvý muž přichází měla vždy slabost pro později narozené muže. Její životní partneři Franco Amurri a Tim Robbins byli shodně mladší o 12 let. V letech 2010 - 2015 byl jejím milencem Jonathan Bricklin (33). Susan Sarrandon umí své přednosti prodat i po sedmdesátce. Není vyloučeno, že v Cannes uloví nějakého dalšího zajíčka.

Reklama

Další články

Načítám