Hlavní obsah
Článek

Krásná brunetka Emily Ratajkowski (32) svůj tělesný půvab kromě hojně navštěvovaného profilu na sociální síti konečně využila i v kampani. O pozornost se tentokrát ovšem musela podělit s konkurencí z vlastních řad.

Klenot mezi modelkami ulovila italská značka Twinset. Ratajkowski by zajisté sama utáhla celou kampaň, ale společnost jí dělala o sedm let starší Ruska Sasha Pivovarova. Obě krásky při pózování působily velmi sehraně a nepředháněly se v tom, která na fotkách v retro stylu dostane více prostoru. Když se ovšem Emily objevila v bikinách, bylo ihned zřejmé, který snímek se setká s největším ohlasem.

Ratajkowski je uznávanou modelkou, ale ráda by se prosadila také jako herečka. Za sebou má role ve filmech Zmizelá a We Are Your Friends, atraktivní vizáž je pro ni však paradoxně v Hollywoodu překážkou. „Pokud jste sexy herečka, je nesmírně těžké dostat vážnou roli. Neustále mi nabízejí totéž, stále dokola,“ posteskla si Emily, od níž producenti vyžadují svlékání. Jestli to nebude tím, že svůj profil neustále zásobuje pikantními fotkami, na nichž je často nahá...

„Polovinu populace přece tvoří ženy, a ty by si rády koupily vstupenku na film, kde uvidí trojrozměrné postavy,“ dodala modelka s hereckými ambicemi. Druhé polovině lidstva ovšem ke spokojenosti úplně postačí vidět její trojrozměrná prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám