Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejobdařenějších modelek současnosti Emily Ratajkowski (32) pojala poslední měsíce jako jednu velkou dovolenou.

Své božské tělo v plavkách odhalila před měsícem na plážích v Mexiku a naposledy se opalovala s atraktivními kamarádkami na Bahamách, ze kterých se plynule přesunula na Barbados. A opět si pro všechny plážové playboye připravila parádní podívanou!

Sexy modelka si oblíbila nošení jednodílných plavek, které ale rozhodně nepatří k žádným nudným kouskům. Ve značně úsporných plavkách totiž vynikly její vnady, jež patří k nejkrásnějším přírodním ňadrům šoubyznysu. I záchranářský úbor sexbomby Pamely Anderson (56) byl ve srovnání s jejími odvážnými plavkami nudným plaveckým outfitem.

Rodačka z Londýna, která se ve svých pěti letech odstěhovala s rodiči do San Diega, odstartovala svou slávu účinkováním ve videoklipu písně Blurred Lines Robina Thickeho, která se za poslední dekádu držela na vrcholu žebříčku Billboard Hot 100 v USA nejdéle ze všech hitů.

Má za sebou ovšem také pózování pro plavkový Sports Illustated, focení s Terrym Richardsonem či herecký debut v dramatu Zmizelá, kde ztvárnila milenku Bena Afflecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám