Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny jste na plážích v mexickém Cancúnu mohli narazit na jednu z nejobdařenějších modelek současnosti Emily Ratajkowski (32). A pokud jste měli i trochu štěstí, bylo možné ji spatřit i se srolovanými jednodílnými plavkami k pasu... Nyní už je ale Emily ke smůle všech domorodců i turistů zpátky v Los Angeles, kde hned po příletu zaháněla v nenápadném indiánském outfitu abstinenční příznaky po nákupech.

Kráska proslulá z nahého videoklipu k písni Blurred Eyes Robina Thickeho či z hanbaté scény s Behem Affleckem v dramatu Zmizelá i o dovolené nechala nahlédnout na to, čím ji příroda ‚vybavila‘ do života. Snímky pak v méně či více cenzurované formě obletěly snad celý svět a Emily si tak zase jednou zadělala na další fanoušky.

Záhy ale modelka změnila taktiku. Ovšem ne tím, že by nosila jednodílné plavky tak, jak se má, nebo zvolila bikiny, nýbrž způsobem, že si začala poprsí, tedy spíš jeho část, zakrývat rukama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám