Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodské hvězdy Emily Blunt (41) a Olivia Wilde (32) brzy přeruší kariéru kvůli mateřským povinnostem, ale předtím ještě stačily vyrazit na Met Gala do New Yorku, kde mohly probrat zkušenosti nastávajících maminek. Obě herečky zvolily přiléhavé šaty, v nichž vynikla jejich bříška.

Na charitativním večeru plném výstředních modelů působily Emily i Olivia poněkud nenápadně. Jako těhulky si totiž nemohly dovolit tak odvážné outfity jako jiné hvězdy, které se více držely letošního tématu módní události roku, jímž jsou moderní technologie. Na Met Gala tak byly k vidění kreace jako ze sci-fi filmů, ale nastávající maminky byly při výběru šatů vzhledem ke svým tělesným dispozicím konzervativní.

Emily a Olivia prožívají téměř totožný příběh. Obě se letos dočkají druhého potomka a zároveň je spojuje i fakt, že si manžela našly ve svém oboru. Blunt, která je momentálně k vidění ve filmu Lovec: Zimní válka, má s Johnem Krasinskim dvouletou dcerku Hazel. Její kolegyně Wilde, již proslavil seriál Dr. House, si s Jasonem Sudeikisem pořídila stejně starého syna Otise. První potomci budoucích dvojnásobných maminek by tak jednou mohli vytvořit páreček se skvělým rodokmenem.

Která herečka je jako nastávající maminka krásnější?
Emily Blunt
55,9 %
Olivia Wilde
44,1 %
Celkem hlasovalo 8894 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám