Hlavní obsah
Článek

Emilia Clarke (37) je odedávna absolutním miláčkem. Fanoušci ji zbožňují mimo jiné díky upřímnému širokému úsměvu a výrazům tváře, které snad nezvládá žádná jiná herečka. Speciálně pak ne ty, které kvůli botoxu obličejem skoro nepohnou. Nejnovější rozhovor s představitelkou Daenerys Targaryen se stal hitem internetu, fanoušci dokonce tvrdí, že má Emilia „nejtvrději pracující obočí v Hollywoodu.“

Je pravdou, že obočí Clarke jezdilo jako o život, když odpovídala na filmovém festivalu Sundance na dotazy redaktora magazínu Variety. Netrvalo dlouho a fanoušci zahrnuli Twitter svými reakcemi.

„Její obočí si žije vlastním životem,“ podotkl jeden z diváků. „Jsem tu jenom kvůli kvalitnímu obsahu s obočím,“ vtipkoval zase jiný. „Má nejtvrději pracující obočí v Hollywoodu,“ zaznělo také spolu s: „Víte, jak moc se musela ovládat ve Hře o trůny?“

Je pravdou, že její postava z legendárního seriálu rozhodně tak expresivní nebyla, na druhou stranu od toho je Emilia herečkou, aby svou mimiku zkrotila. O to víc si to vynahrazuje v soukromí.

Při rozhovoru se herečky ptali, jestli sledovala prequel Hry o trůny s názvem Rod draka. „Je to, jako kdybyste mi navrhli, abych šla na sraz se základkou, ale šlo by o jiný ročník. Takhle bych si připadala, takže se tomu vyhýbám,“ zněla její odpověď. „Všem to moc přeji, všechny ty úspěchy, které za to sklízí, je báječné, že to natočili, ale prostě nemůžu,“ popsala své pocity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám