Hlavní obsah
Článek

Zazvonil zvonec a lásky ze StarDance je konec. Italský kuchař Emanuele Ridi (50) a tanečnice Lucie Hunčárová (38) se spolu rozešli.

Pár se do sebe zamiloval před třemi lety v populární taneční show. Hunčárová se tehdy po osmi letech vztahu rozešla s tanečníkem Janem Onderem (38) a vyměnila ho za charizmatického kuchaře.

„Vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou. Rozešli jsme se zcela v dobrém, a i nadále zůstáváme přáteli a přejeme jeden druhému v jeho budoucím životě jen to nejlepší. Občas to prostě i přes veškerou snahu nevyjde. Takový je život,“ napsal na sociální síti Ridi s tím, že už se oba k rozchodu nadále vyjadřovat nebudou.

„Současně jsme se dohodli, že tenhle status bude naším jediným vyjádřením k ukončení našeho vztahu a že již nebudeme poskytovat žádná další vysvětlení či doplnění k těmto řádkům. Jedná se o čistě soukromou záležitost, a proto vás všechny žádáme, abyste respektovali toto naše rozhodnutí. Na jakékoliv otázky na toto téma nebude ani jeden z nás jakkoliv reagovat,“ dodal Ridi.

Hunčárová s Ridim se do sebe zamilovali v osmé řadě StarDance. Dotančili až do osmého kola.

Reklama

Další články

Načítám