Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

V první polovině roku absolvovali několik luxusních dovolených v zahraničních destinacích včetně romantických Malediv, teď s příchodem léta vzali zavděk českými luhy a háji. Emanuele Ridi (50) s Lucií Hunčárovou (38) stále tokají jako dvě hrdličky.

Aspoň to tak vypadá podle fotografií, které tanečnice ze StarDance vystavila na svou sociální síť. „Výletujeme po krásách českých,“ napsala si Lucie pod fotky, kde se tváří spokojeně.

Téhle lásce z taneční soutěže mnoho lidí (včetně Lucčina expartnera Jana Ondera) velkou budoucnost nedávalo. Jejich láskyplné opojení evidentně stále trvá i navzdory tomu, že Lucie přišla o většinu kšeftů, když ji Jan Onder vyměnil za Veroniku Lálovou. V současné době navíc nemůže sehnat tanečního parťáka, který by s ní vedl kurzy v kanadské škole nedaleko Prahy, které jediné jí Onder milostivě přenechal.

Sama Lucie přiznala, že s ní nikdo z jejích kolegů ze StarDance jít do společných kurzů nechce. „Nikdo si nechce rozházet Ondera, protože je velmi pravděpodobné, že napřesrok bude zase rozhodovat o obsazení profesionálních tanečníků v deváté řadě,“ dozvěděli jsme se na Kavčích horách. Tak snad se Lucii brzo zadaří a zase se více uplatní v oboru, který jí sedí přeci jen nejlépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám