Hlavní obsah
Článek

Tak tohle už jako pouhé kamarádství budou jen těžko vysvětlovat! Tanečnice Lucie Hunčárová (38), která se na začátku roku po osmi letech vztahu definitivně rozešla s Janem Onderem, popírala, že by mezi ní a Emanuelem Ridim bylo víc než kamarádství. Teď spolu ale vyrazili na dovolenou do Itálie a oba se pochlubili fotkami ze stejného místa na své sociální síti.

„Je mi tu dobře. Krásný odpočinek,“ napsal si k fotkám oblíbený kuchař. „Cítím se šťastně,“ napsala si ke svým fotkám zase Lucie. Ti si na své dovolené v oblasti Tridentska užívají podle fotek nejen lyžovačku, ale také prostředí luxusního hotelu s bazénem a skvělou kuchyní. Že by si tady po večerech se sklenkou vína u krbu jen povídali? O tom se dá s úspěchem pochybovat.

Podle informací Super.cz dokonce tato dovolená není jejich první společná. „Už v lednu spolu byli na prodlouženém víkendu v Německu,“ dodal náš zdroj.

Pikantní na tom všem je, že Ridimu (50) Lucii přidělil v osmé řadě StarDance právě Onder, který po společné dohodě opustil i hnízdečko, které si spolu před rozchodem s Lucií budovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám