Hlavní obsah
Článek

Loni Lucie Hunčárová (38) nejspíš ani nesnila o tom, že se s Lukášem Pavláskem ve StarDance dostanou tak daleko. Ale povedlo se a šlo o zatím nejlepší Luciino umístění ve StarDance. Letos bude v soutěži tančit potřetí (poprvé tančila s Pavlem Řezníčkem a vypadli hned ve druhém kole, podruhé se zmíněným Lukášem Pavláskem, se kterým se umístili na třetí příčce) a partnerem jí bude kuchař Emanuele Ridi (50).

Miluška Bittnerová chce zpevňovat, Olga Šípková se těší na nové lidi a i Ridi jde do soutěže s jistým cílem. „StarDance je pro mě velká výzva, protože je to vůbec poprvé, co takto tancuji. No a po výzvě obvykle přichází i cíl. A já jeden takový mám, nebo spíše přání. Říkal jsem si totiž, že bych si, až budu starší, moc rád zatancoval na plese v Opeře ve Vídni. Ale to až za pár let,“ svěřil kuchař, jenž má za sebou první tréninky.

„Nejdříve jsme trénovali dvě tři hodiny, ale po třetím tréninku se mi už ani nechtělo odejít. Zatím samozřejmě netančím ani vzdáleně tak, jak bych si přál, ale mám chuť se učit a jít dál. S Luckou jsem moc spokojený, vůbec není otravná a nemá tendence mě sekýrovat. Už tedy trochu poznám, jak se tváří, když se něco nepovede, ale je trpělivá, neponižuje a nekřičí,“ je Ridi spokojený s přidělenou tanečnicí partnerkou.

Reklama

Další články

Načítám