Hlavní obsah
Článek

Riley Keough (33) a Ben Smith-Petersen (31) se tajně stali rodiči. Nejstarší dcera zesnulé Lisy Marie Presley (†54), jediné dcery Elvise Presleyho (†42), na pohřbu maminky přiznala, že má dceru. Zahrnula ji ve své smuteční řeči na nedělním pohřbu své matky.

Riley se pohřbu účastnila, řečnit před lidmi ale nezvládla, tak za ni laskavá slova pro maminku přečetl manžel. Pár zatím neoznámil, kdy se maličká narodila, nepodělil se ani o její jméno.

„Díky, že jsi mi ukázala, že láska je to jediné, na čem v životě záleží,“ vzkázala zesnulé mamince herečka. „Doufám, že budu moct svou dceru milovat stejně jako jsi ty milovala mě, bratra a sestry,“ četl za manželku Smith-Petersen.

„Děkuji, že jsi mi dala sílu, za mé srdce, mou empatii, odvahu, smysl pro humor, mé způsoby, můj temperament, divokost a houževnatost. Jsem produktem tvého srdce,“ dojala přítomné.

V únoru to bude osm let, co se Ben a Riley vzali. Poznali se při natáčení Šíleného Maxe, kde Riley hrála a Ben působil jako kaskadér.

Navzdory štěstí v lásce se však Keough musela vypořádat s rodinnou tragédií. V roce 2020 se zastřelil její bratr Benjamin. Smrt maminky byla také nečekaná. Lisa Marie Presley zemřela 13. ledna ve věku 54 let, jen několik hodin poté, co ji se zástavou srdce převezli do nemocnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám