Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Eltona Johna (77) sice odnepaměti přitahují muži, ale když se mu na piáno posadila božská Elizabeth Hurley (58), ani slavný gay nejspíš nevěděl, kam s očima. Herečka by jej možná přiměla i k tomu, aby přehodnotil svou sexuální orientaci.

Kráska, která je navzdory svému neutuchajícími půvabu bez partnera i výraznějších rolí, zapátrala ve svém archívu a oprášila fotku s Eltonem Johnem. Na dráždivém snímku to vypadá, jako kdyby tyto hvězdy k sobě měly hodně blízko, ale spojuje je jen přátelství. Elizabeth přesto neodolala pokušení svého gay kamaráda pořádně vyprovokovat. A Elton se společnému focení samozřejmě nebránil.

Elizabeth zpěvákovi vzdala hold u příležitosti Dne díkůvzdání v rámci výzvy, která cílí na ochranu slonů. Jeho zásluhy v boji proti AIDS a další charitativní aktivity jsou podle ní obdivuhodné. „Jsi velkým podporovatelem bohulibých projektů a mým dobrým přítelem. Můj vděk vůči tobě je svou velikostí srovnatelný se slony,“ napsala ke snímku s mužem, který je jí velmi blízký bez ohledu na jeho orientaci. Hurley nechyběla ani na jeho svatbě s Davidem Furnishem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám