Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební velikán s malou postavou a šlechtickým titulem tráví letní dovolenu s rodinou již tradičně na francouzské Riviéře v Saint-Tropez. Elton John (77) je tam jako vždy se svým manželem Davidem Furnishem (54) a dvěma syny, které pro ně porodila pečlivě utajovaná náhradní matka. Starší Zachary se narodil v prosinci 2010, mladší Eliah Joseph Daniel následoval v lednu 2012.

Letošní výlet za sluncem měla rodinka rozdělený do dvou fází. Nejprve kluky nechali na Sardinii, kde se plavili na jachtě, aby se pak všichni po pár dnech znovu shledali právě v Sait-Tropez, kde už na ně pyšní taťkové nedočkavě čekali.

Když spolu vyrazili do své oblíbené restaurace Club 55 na slavné pláži Pampelonne, byli nepřehlédnutelní a vypadali moc roztomile. Dokonce byli sladění do podobných barev. A tak, zatímco Elton se držel za ruku se Zacharym a oba měli modrou košili, mladší Eliah zase s Davidem ladili proužky. David je měl na košili, syn na šortkách.

Zdá se, že Elton s Davidem se snaží být mladíkům příkladnými rodiči a příliš je nerozmazlují. Přestože majetek hudebníka se počítá v desítkách miliónů liber, děti se snaží vést ke skromnosti. „Dostávají po třech librách, ale 1 libra je pro charitu, 1 libra na úspory a 1 libra je na utrácení. Dostanou tři mince a dávají je do samostatných sklenic,“ prozradil zpěvák v únorovém rozhovoru pro The Guardian. „A musí si je zasloužit prací - pomocí v kuchyni, pomocí v zahradě. Musí se naučit, jak si vydělat něco pro sebe,“ dodal.

Komandér Řádu britského impéria, který byl už v roce 1994 uveden mezi hudební legendy do Rokenrolové síně slávy, se po většinu svého dospělého života hlásí k homosexualitě. V registrovaném partnerství s Davidem byl od prosince 2005, o devět let později se vzali. Otec zpěváka se nikdy s jeho orientací nesmířil a Elton mu kvůli tomu nebyl ani na pohřbu. „Tohle dělají s lidmi předsudky. Odstřihne je to od zdroje radosti, od přátelství, vřelosti a lásky. Dokonce to odstřihne otce od synů. A celý svět to ochlazuje,“ postěžoval si tehdy hudebník.

Se svojí matkou se zase pohádal, protože nesnášela Davida. Než se smířili, uběhlo dlouhých osm let, během nichž ji však nikdy nepřestal finančně podporovat. V únoru 2016, nedlouho po jejích 90. narozeninách, se však usmířili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám