Hlavní obsah
Článek

Velká Británie se tři roky po svatbě prince Williama s Kate Middleton dočká další velkolepé veselky. Tentokrát do manželství vstoupí jeden z nejvlivnějších Britů, legendární zpěvák a úspěšný skladatel Elton John (67).

Hudební hvězda se už dlouhá léta otevřeně hlásí k homosexuální orientaci a jejím životním partnerem je o 15 let mladší David Furnish, který se po boku Eltona nemá vůbec špatně. Jeho starší partner je totiž majitelem jmění ve výši přibližně pěti miliard korun.

Závratný majetek už má ovšem své dědice. Elton John si s Davidem Furnishem ještě před uzavřením sňatku pořídil syny Zacharyho (3) a Elijaha (2), jež na svět přivedla stejná matka. Její identita ale patří k největším záhadám světového šoubyznysu.

Oficiálnímu partnerství stály dosud v cestě britské zákony, které umožňovaly pouze registraci, již slavný pár absolvoval už v roce 2005. Teď ovšem mohou ve Spojeném království osoby stejného pohlaví vstoupit do plnohodnotného manželství. Známý pár si tak po osmi letech soužití v květnu řekne definitivní „ano“. Vzhledem k Johnově slabosti pro okázalost se dá předpokládat, že svůj velký den prožije jako v pohádce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám