Hlavní obsah
Článek

Elton John (77) málem přišel o život. Tvrdí to londýnští lékaři, kteří ho přijali do nemocnice. Britský hudebník totiž přecházel zánět slepého střeva a od prasknutí a možné smrti ho prý dělily sotva minuty. Šestašedesátiletý hudebník zrušil všechny koncerty počínaje 9. červencem až do odvolání. A vzkázal: „Málem jsem to nepřežil.“

„Byl jsem jako časovaná bomba. Musím říct, že bych mohl každou chvíli zemřít. Vnímám to jako obrovské štěstí a jsem tak vděčný, že jsem to přežil. Hrál jsem na devíti vystoupeních a ples White Tie and Tiara Summer Ball jsem už prožíval v agonii,“ dodal manžel Davida Furnishe.

Elton s trávicími obtížemi bojoval po svém. Domníval se, že trpí otravou z jídla. Jenže lékaři provedli testy a objevili obrovský absces na slepém střevě, k němuž připsali „potenciálně fatální“. Hudebníkovi hrozila po prasknutí a vylití do břišní dutiny i smrt.

Lékaři zatím tiší zánět léky a podávají zpěvákovi antibiotika, aby nedošlo k sepsi. Elton leží ve svém domově ve Windsoru a po odeznění otoku a zánětu mu lékaři apendix vyoperují.

„Elton má nejhorší za sebou, ale bylo mu šíleně zle. Bylo to příšerné utrpení,“ píše britský list The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám