Hlavní obsah
Článek

Herce Chrise Hemswortha (40) a Elsu Pataky (39) od sebe sice dělí osm let a 29 cm, ale přesto tvoří jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů. Dokonalí manželé s nepřehlédnutelným výškovým rozdílem na premiéře komedie Bláznivá dovolená dokonce zastínili i legendární dvojici Chevyho Chase a Beverly D´Angelo.

Chris a Elsa v sobě našli zalíbení navzdory tomu, že při líbání musí překonat nezanedbatelné centimetry, které je od sebe dělí. V případě statného představitele komiksového hrdiny Thora a křehké krásky z adrenalinové série Rychle a zběsile však nesourodá výška působí roztomile.

Hollywoodští manželé se společně objevili na premiéře Bláznivé dovolené, kde se Chris pokusí po boku legend komediálního žánru Chase a D´Angelo vymanit ze škatulky superhrdinských filmů. Jeho krásnou manželku ale bohužel prozatím v nejbližší době na stříbrném plátně neuvidíme, protože se plně věnuje péči o roční dvojčata Tristana se Sashou a jejich tříletou sestřičku Indii Rose.

Chris Hemsworth se sice snaží uchytit jako komediální herec, ale pro něj charakteristické kladivo jen tak neodloží. Po letošním trháku Avengers: Age of Ultron se Thor v roce 2017 dočká už třetího samostatného filmového dobrodružství s podtitulem Ragnarok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám