Hlavní obsah
Článek

Minulý týden Ellie Goulding (37) vzbudila pozornost, když přiznala, že s manželem Casparem Joplingen, za nějž se provdala v loňském roce, žijí standardně odděleně. Nyní se blonďatá zpěvačka rozpovídala i o vztahu s maminkou, s níž se podle všeho neviděla skoro rok.

V rozhovoru pro The Independent uvedla, že musela vyhledat pomoc terapeuta kvůli komplikovanému vztahu s matkou Tracey, který se prý nedá spravit. Zpěvačka přiznala, že s ní utnula vztahy, když jí matka začala vyhrožovat, že o ní začne mluvit veřejně.

„Je to frustrující. Opravdu o tom chci mluvit, ale začala mi vyhrožovat, abych o ní nemluvila. Není s ní žádná řeč. Neviděla jsem svou matku od svatby,“ přiznala zpěvačka, pro níž je náročné o tématu hovořit.

„Absolvovala jsem hodně terapií, myslela jsem si, že to půjde spravit, ale nepůjde,“ dodala s tím, že doufá, že o matce bude smět jednou hovořit otevřeně.

Začátkem roku byla matka Ellie na Twitteru obviněna z rasismu, když nevhodně komentovala jednoho z účastníků reality show I´m Celebrity. Toho se na sociální síti zastala i sama Goulding a Tracey se nakonec omluvila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám