Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O princi Harrym je známo, že se v minulosti zaměřoval spíš na blondýnky. Nakonec se však tou pravou stala Meghan, která má do blondýnky hodně daleko. Podívejte se, s kým princ Harry (39) randil v minulosti.

V roce 2003 se hojně spekulovalo o tom, že mladý princ měl techtle s televizní moderátorkou Natalií Pinkham (41). Přestože vztah nikdy nepotvrdili, jsou prý dobří přátelé. Pinkham je dnes vdaná a má dvě děti.

S Chelsy Davy (32) měl princ Harry doposud nejdelší vztah. Na střídačku randili od roku 2004 do velkého rozchodu v roce 2011. Chelsy Harryho doprovodila i na královskou svatbu jeho bratra a dodnes prý zůstávají přáteli.

V mezipauze s Chelsy randil Harry krátce s moderátorkou X Factoru Caroline Flack (38). Když se ovšem jejich vztah v roce 2009 provalil, museli se rozejít. Caroline se nelíbila přílišná mediální pozornost.

Modelka/herečka Florence Brudenell (32) je další z řady blondýnek, se kterými Harry údajně randil. Měli se vídat v roce 2011, kdy byli společně viděni v Londýně. Ani jeden z nich však vztah nepotvrdil.

S herečkou Cressidou Bonas (29) byl Harry ve vztahu od roku 2012 do 2014. Dala je dohromady princezna Eugenie a vypadali spolu velmi šťastně. Vztah však ztroskotal na tom, že Cressida nevydržela mediální tlak.

Zpěvačka Mollie King (30) z holčičí skupiny Saturdays si pustila pusu na špacír a přiznala, že v roce 2012 krátce randila s princem Harrym. Byli tehdy sice společně viděni v baru, ale Harry upovídanou Mollie umlčel, aby se jejich vztahem v médiích příliš nechlubila.

Se zpěvačkou Ellie Goulding (37) se Harry měl sblížit na jaře 2016. Dokonce prý byli viděni, jak se líbají. Nikdy však oficiálně nebyli párem. Ellie vystupovala hned na několika královských akcích, včetně svatby Kate a Williama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám