Hlavní obsah
Článek

Na koncertních pódiích se Ellie Goulding (37) prezentuje jako sexy dračice, ale na ulici bez problému splyne s davem. Během nakupování v supermarketu ji nejspíš o autogram nikdo nepožádal.

Popová hvězda, jejíž tvorbu si oblíbili i princ William s manželkou Kate, v poslední době pořádně zdivočela a z něžné květinky se proměnila ve zpěvačku, která na pódiu předvádí stejně žhavou show jako Rihanna či Beyoncé. Dříve umírněná Ellie na koncertech ráda ukazuje podprsenku a na společenské akce zpravidla vyráží v šatech s odvážným výstřihem.

Na provokativní módu si ale úspěšná zpěvačka v soukromí příliš nepotrpí. Když ji fotografové zvěčnili neupravenou v ulicích Londýna s igelitkou v ruce, hudební celebritu by v ní poznal málokdo. Ellie Goulding je však naštěstí velmi tvárná žena, která dokáže po zásahu stylisty vypadat mnohem atraktivněji.

Na vzhledu Ellie se nejspíš podepsala partnerská krize. Zpěvačka i její přítel Dougie Poynter jsou totiž pracovně velmi vytíženi, a tak se rozhodli, že jejich soukromý život půjde stranou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám