Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Ellie Goulding byla donedávna vnímána jako slušná holka, která se dokázala prosadit i bez prvoplánové podbízivosti. Pak ovšem nazpívala píseň Love Me Like You Do k erotickému trháku Padesát odstínů šedi a všechno je jinak...

Popularita Ellie Goulding strmě stoupá a zpěvačka počítá s tím, že se musí zavděčit širší škále publika. Samotná hudba už jí k tomu nestačí, a vsadila tak na odhalování svého sexy těla. Z dříve zdrženlivé hvězdy se stává rebelka, což nejspíš předvede i na svém lednovém koncertu v Praze.

Když Ellie v roce 2010 zpívala na svatební hostině Williama a Kate, znal ji jen málokdo. Pak si ji ovšem jako předskokanku na turné vybrali U2 i Taylor Swift (34) a řady jejích fanoušků se rychle rozrostly.

Ellie teď potěšila především pánskou část svého publika. Její nový klip k písni On My Mind je totiž podstatně žhavější než video, jímž doprovázela Padesát odstínů šedi. Atraktivní blondýnka dokonce odložila podprsenku, ale odhalila se jen takovým způsobem, aby její tvorba stále zůstala mládeži přístupná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám