Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvání na premiéry divadla Studio DVA se rozhodně neodmítají. A pokud jde o představení Beckham v režii Petra Zelenky, jednalo se rozhodně o největší událost divadelní sezóny, kde v publiku nechyběla ani spousta známých tváří.

Kolegy, na jevišti excelovali Elizaveta Maximová (32), Jaroslav Plesl či Miroslav Hanuš (60), přišla podpořit řada herců se svými partnery od Zlaty Adamovské (65) s manželem Petrem Štěpánkem či Lenky Termerové s manželem Morisem Issou, ale i mladší generace. Partnerkami se pochlubili herci Václav Jílek a Jiří Ployhar. Málem jsme nepoznali přítelkyni Míry Noska (46) Zuzanu, která si po účinkování ve Výměně manželek nechala zesvětlit vlasy a je z ní blondýnka.

Herečky jako Zuzana Kajnarová, Michaela Maurerová či Nikol Heřmánková Kouklová se také na slavnostní premiéru hodily do gala, jak se můžete přesvědčit v naší bohaté fotogalerii. Najít tam můžete i potomky slavných, kteří dělali doprovod rodičům.

Reklama

Další články

Načítám