Hlavní obsah
Článek

Na první pohled jsme ji nepoznali, i když od nás stála jen metr. I diváci sledující přímý přenos z Českých lvů museli být zmateni, kdo na ně vlastně mluví. Herečku Elizavetu Maximovou (32) totiž všichni znají jako dlouhovlásku a teď se zdálo, že má účes na kluka. Ovšem jen zepředu.

"Ostříhaná opravdu nejsem, ale můj kadeřník mi dokázal za půl hodinky vytvořit tenhle účes, který se mi moc líbí a přemýšlím o tom, že bych se v budoucnu ostříhala," řekla Super.cz. Image by klidně změnila i kvůli roli, i když doposud od režisérů obdobný požadavek nezazněl. "Jsem připravená se nechat ostříhat, zhubnout, přibrat. Cokoli," dodala.

Doposud postavy, které ztvárňovala, mluvily samy za sebe a nebylo potřeba na herečce nic měnit. "Taková byla oběť stockholmského syndromu ve stejnojmenném filmu, vražedkyně Lili z minisérie Spravedlnost, Marta Švarcová, přední herečka Divadla československé armády v sérii Herec, kde byla móda 50. a 60. let, která mě velice bavila," vypočítali jsme společně její zásadní role.

Měnit se bude také na divadle. "S Petrem Zelenkou zkoušíme inscenaci Beckham, která bude mít za chvilku premiéru a hraju tam údajnou milenku Davida Beckhama Rebeccu Loos. Tam se těším na paruky a velké proměny. Díky naší výtvarnici kostýmů Michaele Horáčkové Hořejší bude možná i Victoria Beckham žárlit," dodala Elizaveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám