Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulé úterý bylo velkým dnem pro Lindsay Lohan (37). Konala se totiž premiéra jejího dlouho očekávaného nového filmu Liz & Dick, kde se Lindsay vrátila na stříbrné plátno a měla možnost dokázat, že kromě průšvihářky dokáže být stále ještě i dobrou herečkou. Na červeném koberci jí to v losangeleském Beverly Hills Hotelu náramně slušelo. Na tom by jistě nebylo nic až tak překvapivého, kdyby se o pouhý den dříve neukázala jako šmudla....

Lindsay se totiž pár dní před premiérou dozvěděla, že soudce obnovil její případ z června, kdy herečka způsobila dopravní nehodu. Herečka tak vypadala velmi zkroušeně.

Lohan, jež v novém biografickém filmu ztvárňuje hereckou legendu Elizabeth Taylor (†79), na události opět zazářila. Jednoduché smetanové šaty ze saténu byly ozvláštněny zajímavými průstřihy pod dekoltem, a herečka tak zdůraznila přesně ty partie, které jsou na ní nejpatrnější. Lindsay je ale nyní určitě napjatá, jak její velký comeback budou hodnotit kritici i diváci.

Reklama

Další články

Načítám