Hlavní obsah
Článek

A je to tu zase. Lindsay Lohan (37) má další problém spojený s ukradenými šperky. Tentokrát se jedná o náhrdelník po herecké legendě Elizabeth Taylor (†79), kterou Lohan ztvárnila v životopisném filmu Liz & Dick. Jde pouze o lživé nařčení hereččina nepřítele, nebo je herečka tak trochu straka a neodolá ničemu cennému a blyštivému?

„Elizabeth darovala své ošetřovatelce drahý náhrdelník, který byl pro ni velmi cenný. Opatrovala jej,“ sdělil zdroj z natáčení serveru Radar Online.

„Lindsay se do něj zamilovala od první chvíle, kdy ho uviděla a vůbec se tím netajila. Nedlouho poté se náhrdelník ztratil z domu ošetřovatelky. Bylo to v ten den, kdy ji Lindsay navštívila. Nejdřív si myslela, že jej jen Lindsay zapomněla vrátit, když si jej zkoušela. Tahle teorie se ale brzy ukázala jako mylná, jelikož když Lindsay volala, ona kategoricky odmítla, že by náhrdelník u sebe měla,“ pokračoval zdroj.

Ošetřovatelka si prý byla jistá, že jej nemohl vzít nikdo jiný, a tak na herečku zatlačila: „Lindsay jej nevrátila ani za týden. Udělala to nakonec až poté, co jí žena pohrozila, že zavolá policii.“ Šperk byl údajně ošetřovatelce předán přes hereččinu ošetřovatelku.

Reklama

Další články

Načítám