Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká (29) naplno rozjíždí svoji pěveckou kariéru a vydává svůj první singl. Sama je nyní nezadaná, a tak se rozezpívala o letní lásce. Jestli bude vyrážet ven v podobných modelech jako na premiéru filmu Prezidentka, kde byla mezi hosty, single v létě rozhodně dlouho nezůstane.

Elizabeth si je vědoma svých ženských zbraní a své bujné vnady vystavila v pořádně sexy šatech. "Nemám doma večerní róby, asi na tom budu muset zapracovat. Sáhla jsem do šatníku po těchto šatech. Snad je to ještě furt v pohodě, snažila jsem se, aby to nebylo vulgární. Když tak udělám mašličku," řekla Super.cz Elizabeth, která s sebou neměla pánský doprovod.

"Na lásku není čas. Skloubit by to šlo, ale muselo by to být hodně zajímavé, abych ten čas chtěla dělit," vysvětlila s tím, že se soustředí na pěveckou kariéru.

"Budu vydávat pilotní singl, jmenuje se Summer Boyfriend, je to o tom, že hledám kluka na léto. Inspirovala jsem se okolím, líbila se mi myšlenka, že se holky zamilujou v létě, pak to skončí a jde se dál," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám