Hlavní obsah
Článek

Stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká (29) svůj úspěch příliš neslavila. Nyní ji čeká hlavně léčba zánětu hlasivek. "Nejsem stoprocentně zdravá, ale věřím, že si během svátků dostatečně fyzicky odpočinu a zdraví se mi vrátí," řekla Super.cz Elizabeth, která brala antibiotika a před finále ještě od lékařky dostala speciální čípky.

Po finále si potřebovala odpočinout, emočně byla vyčerpaná.

"Emočně to bylo náročnější. Vypadávali kamarádi a moji favorité. Ale s výsledkem jsem spokojená. Adam je neskutečný talent, velice si ho vážím. Byla to čest stát po jeho boku. Cítím teď úlevu, že už je to za mnou, a zároveň pocit štěstí, že jsem se dostala díky svým fanouškům tak daleko. Moc si svého umístění vážím," usmívá se zpěvačka.

Na oslavu čas teprve přijde. "Úspěch v soutěži jsem moc neslavila, ráno jsem brzy vstávala a šla rovnou do knihovny. Musím dopsat diplomku, se kterou mám lehčí skluz," vysvětluje.

Teď už se těší na svátky s rodinou. "Moje předvánoční dny budou v knihovně, pak u babičky s dědou na Vysočině, kam na svátky pravidelně jezdíme. Babička napekla cukroví, je naše velká hospodyňka. Můj dárek pro rodinu snad bude ten vysokoškolský titul. Konečně," uzavřela Elizabeth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám