Hlavní obsah
Článek

Do této herečky by snad nikdo neřekl, že za čtyři roky zaklepe na dveře šedesátnic. Elizabeth Hurley (58) je stále plná elánu a udržuje se v neskutečné formě. Není divu, že svou úžasnou figuru a sexy křivky často vystavuje na odiv nejen před svými fanoušky.

Naposledy zapózovala nahoře bez jen v dlouhé košilce. Herečka takto pravidelně zvyšuje tep svým obdivovatelům. Maminka dospělého syna Damiana (19) je podle všech indicií oficiálně single. O přízeň mužů se ale určitě nemusí bát.

Herečka žila v minulosti 13 let s hercem Hughem Grantem. Otcem jejího syna je pak filmový producent Steve Bing. Elizabeth byla také vdaná. Manželství s indickým podnikatelem Arunem Nayarem se ale po čtyřech letech rozpadlo. Nevyšel jí ani vztah s australským hráčem kriketu Shanem Warnem.

Hurley se kromě herectví prosazuje hlavně v oblasti módy. Svou vlastní značku založila v roce 2005 a sama se stará o největší část propagace skrze své dokonalé křivky. A jak je vidět, ona sama je své značce tou nejlepší reklamou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám