Hlavní obsah
Článek

Damian Hurley (17) kráčí ve stopách své slavné matky Elizabeth Hurley (58), co se modelingu týče. Na mole je jako doma a stále častěji si ho pletou právě s jeho matkou. Té totiž jako by z oka vypadl a díky dlouhým loknám působí opravdu jako matčino dvojče.

Na snímku, kterým se Damian pochlubil na Instagramu, se matka se synem zvěčnili při vánoční procházce. A nad podobou se pozastavili i fanoušci. „Vypadáte jako sestry,“ ozývalo se v komentářích pod fotkou. „Identická dvojčata,“ zněl jiný komentář.

Není to poprvé, co Damiana přirovnali k dívce. Zdědil totiž matčiny jemné rysy a nechává se i fotit jako ona. Přetvořil hned několik matčiných ikonických looků. A zevnějšek nebude nejspíš to jediné, čím se Damian matce podobá. O silném poutu mezi ní a synem často hovoří i sama herečka.

„Je pro mě požehnáním, že mám dítě s povahou, která se tolik podobá té mojí,“ svěřila Elizabeth před časem v rozhovoru pro magazín You. Syna v kariéře prý velmi podporuje a je potěšena, že si vybral zrovna toto povolání. Občas ho sice kvůli zevnějšku krtizují, ale jsou i tací, kteří naopak jeho androgynní vzhled opěvují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám