Hlavní obsah
Článek

Kdo si někdy projel instagramový profil herečky a podnikatelky Elizabeth Hurley (58), těžko se ubránil otázce „Jak to ta ženská dělá, že i ve 54 letech vypadá tak dobře?“ Odpovídá sama Liz.

Stravovací tip, který na ni prý skvěle funguje, je tento: „Najezte se brzy, aby mělo tělo dost času na trávení a během spánku mohlo odpočívat,“ říká. Zkrátka nechodit spát s plným žaludkem, to není nic nového pod sluncem.

Další spíš poznámkou než radou možná pár žen naštve - prý totiž necvičí. „Ale jsem velmi aktivní, pořád někam chodím a něco dělám,“ dodává.

Co se pleti týče, kromě zdravé stravy a dostatku hydratace je jejím tipem vyhýbat se ostrému slunci. „Na slunce chodím pouze před devátou ráno a po šesté večer. Jinak jedině pod velký slunečník,“ radí. Nic složitého, zdá se...

Liz Hurley její fanoušci znají především z filmu Smlouva s ďáblem, jehož název se velmi často skloňuje právě se vzhledem herečky. K dalším pak patří Austin Powers: Špionátor, Austin Powers: Špion, který mě vojel nebo seriál The Royals.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám