Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hugh Grant (57) do toho konečně praštil se svou dlouholetou přítelkyní Annou Eberstein (39) a svět to stále nemůže rozdýchat. Všichni, včetně hercových přátel, totiž počítali s tím, že zůstane na věky svobodný. Skromný obřad v Chelsea za přítomnosti rodiny a přátel se, zdá se, povedl. Pár vypadal opravdu šťastně a dokonce ukázal prstýnky.

Jak se říká, že jeden prsten vládne všem, tak to pravděpodobně bude ten Hughův. Se zvláštním prstenem totiž vypadá opravdu jako Pán prstenu. Zatímco Anna zvolila klasiku, Hugh si navlékl něco, co mu nejspíš poslal Ozzy Osbourne, jinak si to neumíme vysvětlit. Asi to má symbolizovat zkrocení divokého muže.

Pár pojal svatbu velmi diskrétně a vkusně. Koneckonců jsou spolu už nějakou dobu a mají tři děti. Poslední potomek přišel na svět letos v březnu a na veřejnost to propálila Hughova bývalka Elizabeth Hurley (58), která je s hercem dodnes velká kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám