Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned, jak se herečka Liz Hurley (58) dozvěděla, že jejího jednadvacetiletého synovce Milese přepadli a pobodali, sedla v USA, kde pracovně pobývala, na letadlo a dorazila do Londýna. Miles Hurley (21) už je podle všeho z nejhoršího venku. Dle deníku The Sun se mladý muž nyní zotavuje v hereččině venkovském sídle v hrabství Herefordshire.

Zprávy o incidentu byly zpočátku kusé, později vyšlo najevo, že mladého modela a jeho přítele napadl ne jeden člověk, ale ‚gang nejméně čtyř mužů‘. Ti je měli při cestě vozem pronásledovat, dokud nezastavili. Když pak Hurley a jeho přítel z auta vysedli, muži je několikrát bodli.

„Nějakým zázrakem nebyly zasažené životní orgány,“ napsala mimo jiné herečka na sociální síti s tím, že pro synovce a celou rodinu jde o ‚hrozné časy‘. Poděkovala také lékařům a policistům, kteří se o jejího synovce postarali. Jeden muž zákona podle všeho Milesovi poskytl první pomoc a počkal u něj, dokud nepřijela záchranka. Hurley skončil s vážnými zraněními v nemocnici, dle slov své tety ztratil skoro dva litry krve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám