Hlavní obsah
Článek

Elizabeth Hurley (58) se v posledních letech víc než jako herečka profiluje jako podnikatelka. Má svou řadu plavek a plážového oblečení, které sama na sobě propaguje tak aktivně, že její instagramový účet je přímo zahlcen snímky v bikinách. Fanoušci si nestěžují, svými mírami Liz nemůže nikoho pobouřit. A co teď, když zašla trochu dál?

Fandy tentokrát Liz nepozdravila z pláže nebo od bazénu jako obvykle, ale z koupelny, od zrcadla, v němž jim ‚cvakla‘ velmi sexy selfíčko. Fotka má za cíl zpropagovat plážový kaftan, tak snad si potenciální zákazníci přečtou i komentář a nezůstanou jen u snímku jako takového.

Fotkou Hurley dle předpokladu vzbudila obrovský ohlas, její sledující jsou z drtivé většiny nadšení, pějí slova chvály a od jednoho fanouška se Liz dokonce dočkala žádosti o ruku.

Hurley však své jméno nevyužívá jen pro potřeby vlastní značky. Mimo jiné je dlouholetou ambasadorkou kampaně značky Estée Lauder proti rakovině prsu. Mimochodem, byla to právě snacha zakladatelky kosmetického gigantu, Evelyn Lauder, jež jako symbol boje proti rakovině prsu vymyslela růžovou stužku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám