Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pro padesátnici s figurou dvacítky jsou nadšené reakce u jejích fotek výzvou k další provokaci. Elizabeth Hurley (58) je ve své věkové kategorii bezkonkurenčně nejžhavější.

Na filmovém plátně velkou díru do světa neudělala, podstatně víc toho předvádí na sociální síti. I když se ve světě šoubyznysu řadí k těm dříve narozeným, fotkami ze soukromí strčí do kapsy i modelky, které by mohly být jejími dcerami. Vypadá to, že Elizabeth při natáčení filmu Smlouva s ďáblem svou duši upsala peklu za cenu věčného mládí.

Bývalka Hugha Granta má naprosto dokonalé tělo, což ráda dokazuje vystavováním v bikinách. Teď potěšila i obdivovatele, pro něž byly na jejím těle nežádoucí i plavky. Herečka se nechala zvěčnit během opalování na zahradě. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, pokud by neodložila horní díl bikin. Elizabeth chtěla mít souvislý odstín kůže a na lehátku byla nahoře bez.

Pikantní snímek se dle očekávání setkal s úspěchem, takže došlo na přídavek. Sexy padesátnice se pochlubila dalším obrázkem, na němž leží na posteli jen v kalhotkách. Opravdu tato fotka nevznikla někdy v minulém století?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám