Hlavní obsah
Článek

Vedle svých vrstevnic Elizabeth Hurley (58) často vypadá jako jejich dcera. Americká herečka od časů, co se objevila v komedii Smlouva s ďáblem (2000), nezestárla snad ani o jediný den.

Když se Elizabeth ve společnosti objeví se svým patnáctiletým synem Damianem, může se zdát, že ulovila jen o něco mladšího zajíčka. Pokud někdo umí v Hollywoodu zastavit stárnutí, pak je to právě ona. Podle jejího profilu na sociální síti to dokonce vypadá, jako kdyby šla proti proudu času.

Okouzlující, i když ve filmovém průmyslu dost nedoceněná herečka opět prokázala svou neuvadající krásu. Majitelka sexy tělíčka může fotkami konkurovat i dvacítkám. Přitom už dva roky patří mezi padesátnice. Ať už na zahradě cvičí jógu či dojde na zalévání, vypadá fantasticky.

Nápadníci by si ale na známou herečku měli dávat pozor. I když vypadá jako křehká květinka, umí být pořádně od rány. Především pokud jde o jejího jediného potomka. „Kdysi jsme byli ve Španělsku a u košíku s Damianem jsem zahlédla hada. Přeskočila jsem přes stůl jako d´Artagnan a sekerou mu usekla hlavu,“ zavzpomínala sexy padesátnice, která se jen tak něčeho nezalekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám