Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sezóně plavek sice pro letošek už odzvonilo, ale Elizabeth Hurley se s létem nehodlá jen tak rozloučit. I když už si bikiny obléká jen v teple domova, svým fantastickým tělem se očividně kochá ráda v jakémkoli ročním období. Tuhle parádu opatřenou komentářem ‚Bikini time‘ (čas na bikiny) sdílela s fanoušky na svém Instagramu teprve v úterý a už si vysloužila téměř 24 tisíc ‚lajků‘.

Při pohledu na snímek si nelze nevzpomenout na jednu z nejslavnějších hereččiných rolí v komedii Smlouva s ďáblem, kde Elizabeth ztvárňovala ďábla, jemuž šlo jen těžko odolat. V jedné ze scén se herečka musela svléknout do červených bikin a dělat pokušení hereckému kolegovi Brendanu Fraserovi.

V té době bylo Liz pětatřicet, ale rozdíl oproti aktuálnímu snímku, kdy je jí jednapadesát, těžko pohledat. Škoda, že Hurley už se na plátnech kin prakticky neobjevuje. Jejím posledním počinem byl seriál The Royals, který ovšem letos po dvou sezónách skončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám