Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) v loňském roce úspěšně odmaturovala a poslední dobou se věnuje hlavně práci, kterou nadevše miluje. Nejčastěji ji vídáme na divadelních prknech, kde hraje nejrůznější muzikálové role. Po skončení divadelní sezóny zavítala se svou sestrou Denisou a maminkou Šárkou do slunné Itálie. Tam si dopřávají nejen koupání v moři, relaxu, dobrého jídla, ale také vystavují své dokonalé postavy slunci. V plavkách to oběma sestrám neskutečně sluší.

„S mamkou a sestrou jsme si vyrazily na dámskou jízdu do Itálie, abychom si na chvilku odpočinuly, než nám zase začne divadelní maraton a zkoušení,“ sdělila pro Super.cz Natálie.

Dámskou jízdu podnikají vždy, když ve svých diářích najdou společné volno. Někdy je to však kvůli divadelní sezóně obtížné.

„Cestování máme moc rády. V Itálii jsme už poněkolikáté, vždy se snažíme jet na jiné místo, abychom poznaly něco nového. Ale jídlo, moře a památky jsou tu skvělé. Samozřejmě milujeme Floridu, kam vyrážíme každoročně v zimě,“ dozvěděli jsme se dále. Zpěvačka nám také prozradila, že zkouší nový muzikál a má velkou radost, že se v něm bude potkávat se svou sestrou.

„S Denčou zkoušíme v Divadle Broadway muzikál s hity Olympicu Okno mé lásky, kde já hraji roli Denisy a sestra bude tancovat. Mám radost, že budeme spolu nejen na jevišti, ale i v zákulisí. Společné projekty si vždy náramně užíváme,“ dodala na závěr půvabná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám