Hlavní obsah
Článek

Figuru do plavek před létem rozhodně řešit nemusí. Fitness kráska Martina Marková, kterou si možná pamatujete z tanečního parketu StarDance, si totiž udržuje vymakanou postavu po celý rok.

Někdejší tanečnice populární show, která se dnes naplno věnuje svému fitness brandu a navrhování sportovního oblečení, předvedla svou formu jen v plavkách, a jak sama radí, před létem drsné hubnoucí kúry žádnou ženu nevytrhnou.

„Spoustu žen se domnívá, že pokud začnou před létem cvičit, brzy tak dosáhnou své vysněné postavy. Podnikají různé 30denní krkolomné výzvy a podobné trendy, které ve většině případů končí bez výsledku nebo ještě hůř. Buď se ihned po dokončení vracejí do starých kolejí, nebo si po maximálně vysilujících 30 dnech musí o to víc odpočinout, což většinou způsobí nevítaný “jojo efekt”, svěřila se Super.cz Martina, která tento problém neřeší.

Do fitness chodí pravidelně v rámci svého životního stylu. „Fitko a trénink je teď už spíš jen v rámci změny prostředí a udržení si zdravého ducha ve zdravém těle,“ svěřila se Martina Marková, která je na letošní plavkovou sezónu připravená. A jak samá říká, hladovky před létem rozhodně nevyhledává.

„Pokud chce někdo zhubnout, musí začít u stravy! Hubnutí je založeno na tzv. energetickém deficitu, kterého lze dosáhnout buď úpravou stravy, nebo fyzickou aktivitou. Pro celkovou rekompozici postavy je ideální kombinace obou,“ svěřila se někdejší tanečnice, která před objektivem předvedla své dokonalé křivky.

Reklama

Další články

Načítám