Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když by si už dávno mohla užívat zaslouženého důchodu, je stále v jednom kole. Jaroslava Obermaierová (78) už roky natáčí nekonečný seriál Ulice a rok co rok má premiéru na divadelních prknech. Další ji bude čekat za pár měsíců, léto tak chce věnovat odpočinku.

„Léto a jaro, to je moje. Budu teď točit Ulici a užívat si prázdniny, hlavně chci pryč z Prahy,“ řekla Super.cz herečka s tím, že možná bude i příležitost vyrazit k moři. „Už jsem nebyla strašně dlouho, ale mohlo by něco dopadnout,“ prozradila herečka, která bude trávit čas u sebe na chalupě.

Od září ji pak čeká opět divadlo a zkoušení muzikálu Vánoční zázrak, který se po letech vrací na jeviště. Jaroslava Obermaierová bude v představení jediná z původního obsazení. „Je to deset let, a jsem o deset let starší. Moc se těším, protože jsou tady nový a příjemný lidi, takže to bude fajn a lidi to měli moc rádi,“ prozradila herečka, která v dubnu oslavila 76. narozeniny a energie má stále na rozdávání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám