Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v březnu se zpěvačka skupiny Verona stala maminkou. Veronika Stýblová přivítala na světě syna Sebastiana. Chlapečkovi se daří skvěle a zpěvačka se vrátila také ke své práci a vystupování. Za poslední rok na sobě pořádně zamakala. Zhubla přes 26 kilo a pokračuje dál.

„Nemám vyloženě žádný cíl, ale chci se prostě cítit dobře a nějak vypadat,“ svěřila se Super.cz Veronika, která se pochlubila snímky pořízenými v rozmezí jednoho roku. Na fotkách, které jsou bez úprav, tak předvedla, jakou proměnou prošla. „Na koncerty potřebuji docela fyzičku, tak je to pro mě velmi důležité,“ prozradila zpěvačka a popsala svůj recept na štíhlou figuru.

„Snažím se jíst zdravá jídla, ale nijak zvláště to neřeším, jako když jsem potřebovala shodit velká kila po porodu. 3x týdně jsem začala cvičit, abych tělo zpevnila,“ řekla nám Veronika, která je i jinak v jednom kole.

„Pracovně toho je nyní opravdu hodně. Máme za sebou halové tour s Michalem Davidem a 28. a 29. 6. jsme vystoupili v O2 areně, kde jsme byli hosty Michala Davida k poctě jeho 60. narozenin. Jsme rádi, že jsme se po 2 letech odkládání konečně dočkali,“ dodala zpěvačka Verony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám