Hlavní obsah
Článek

Herce a zpěváka Petra Ryšavého (31) vídáme už pěknou řádku let na předních pražských muzikálových scénách. My jsme ho zastihli v Divadle Broadway na zahajovací zkoušce k muzikálu s hity Olympicu Okno mé lásky, kde na základě konkurzu získal hlavní roli Davida Stránského.

„Máme za sebou první týden zkoušení, musím říct, že naše role Davida zkouší denně, protože jsme úplně v každém obraze,” sdělil pro Super.cz muzikálový fešák. Ačkoli také pamatuje na své herecké začátky, kdy čekal na každou nabídku, na nedostatek práce si nyní nemůže vůbec stěžovat.

„Začal jsem natáčet na Primě seriál Dobré zprávy, tam hraji Jakuba, kluka z vesnice - syna starosty, kterého hraje Martin Preiss. To je mi hodně blízké, protože v reálu jsem také z vesnice a syn maminky starostky,” dozvěděli jsme se zajímavou informaci od sympatického herce.

Na osobní život a vztahy tak není příliš času. S žádnou kráskou se Petr Ryšavý ještě ve společnosti neobjevil, místo partnerky mu poslední měsíce dělá radost kokršpaněl Flopy, kterého si pořídil. Svůj čas dělí tak mezi svého čtyřnohého mazlíčka a koncerty. Během léta musí do svého diáře vměstnat hlavně zkoušky muzikálu a vystoupení.

„Máme hodně koncertů s Botoxem, hrajeme během léta muzikály s Kulturou pod hvězdami a s Pepou Vágnerem a Honzou Kopečným připravujeme koncert Muzikály Naruby, který se uskuteční 22. října v pražské Lucerně. Do toho ještě docela hodně dabuji, takže práce je opravdu hodně,” dodal závěrem.

Reklama

Další články

Načítám