Hlavní obsah
Článek

O nejtěžších chvílích svého života se rozpovídala dcera Nadi Urbánkové (†83). Zpěvačka Jana Fabiánová měla nelehké dětství, kdy se stala na základní škole terčem ošklivé šikany, a to jak od spolužáků, tak i některých učitelů. S nálepkou protekční dítě se potýkala i na začátku své kariéry.

Těžký pro ni byl i odchod do zahraničí za tehdejším třetím manželem své matky, který ji nikdy nepřijal. Poprvé se však rozhodla promluvit o zážitku, kterým si prošla jen krátce po svém rozvodu v mládí.

Vdávala se ve dvaceti letech, vztah se rozpadl o tři roky později a její psychika dostala zabrat. Vyhledala proto pomoc lékaře a obrátila se na psychiatrii. Tak se jí však pomoci nedostalo. „Já jsem o tom nikdy nemluvila. Na druhém sezení mě v podstatě sexuálně napadl. Použil trochu násilí, ale já jsem se mu vytrhla a utekla jsem,“ svěřila se herečka v pořadu 13. komnata.

„Musím říct, že to byla veliká rána pro moji důvěru v systém, v lékařství a v možná i v muže,“ řekla zpěvačka. „Byla jsem v šoku, v ten moment, kdy mě držel za temeno hlavy a snažil se mě líbat, tak jsem se mu vyrvala, vzala tašku, běžela jsem a pak si jen pamatuji, že jsem šla po dálnici, nějak, někam. Strašně jsem brečela a pamatuji si, že jsem docela chtěla, aby mě srazilo auto,“ řekla o traumatu zpěvačka. Co dalšího o svém životě prozradila, uvidíte již tento pátek na obrazovkách České televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám