Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Hrušková přivítala na světě další vnouče. Představitelka první Popelky se stala opět babičkou a radost jí už pár týdnů dělá vnučka Alžbětka. S manželem Janem Přeučilem se tak těší z role prarodičů.

Mám novou vnučku Alžbětku. Je ale daleko. Prostřední syn Vojta bydlí v Kroměříži. Ale její maminka Evička mi posílá každý den fotky, píšeme si a jsme ve spojení. Těším se, až za nimi zase budeme moct jet,“ svěřila se Super.cz Hrušková, která má od syna Zdeňka Rohlíčka a jeho ženy Libušky Rohlíčkové také starší vnučku Elinku a vyženěného vnuka Matyáše.

„Mám Alžbětku, Elinku a od Libušky také Matyáše. To je už velký klučina a máme ho hrozně rádi,“ řekla nám herečka, kterou jsme potkali na křtu nového kalendáře Aleše Cibulky, kterému šli s Janem Přeučilem za kmotry.

Jak sama přiznává, není babičkou na hlídání: „S vnučkou jsme byly na krásných výletech. Byly jsme v zoo, tam jsme byly celý den a bylo to nádherné. Nejsem babička na hlídání, ale na výlety,“ řekla se smíchem Eva Hrušková, která je ráda, že může opět hrát a vystupovat pro děti.

„Rádi jsme se vrátili, ale musím zaklepat, že je toho hodně. Naštěstí i divadla a školy a školky touží po divadle. Tak mě to opravdu velice těší. Vystupujeme a hodně, jsme vděční,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám