Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to čtrnáct dní, co musel zpěvák Josef Vágner (33) na operaci křížového vazu v koleni. Ten si přetrhl před lety, s nohou začal mít ale takové problémy, že operace byla nevyhnutelná. Přestože by měl ještě odpočívat doma, divadelní premiéru muzikálu Láska nebeská nevynechal.

„Hrát nemůžu, tak jsem se šel na všechny podívat. Bohužel si ještě nějakou dobu nezahraji, tak aspoň podpora,“ řekl Josef Vágner v Divadle Broadway, kam dorazil o berlích. „Je to čtrnáct dní, musím říct, že dobrý. Vyfasoval jsem prášky na bolest, které jsou prý i zábavné, ale ani jsem si je nebral, protože to nebolí. Jen musím být trpělivý,“ řekl zpěvák.

Vystupovat před publikem chce už za pár týdnů, na divadlo si bude muset ještě ale počkat. „Ke koncertům a vystoupením se chci vrátit už v průběhu listopadu, mám naplánované i vánoční turné. V divadle jsme ale domluvení, že mě budou kluci vykrývat do konce roku,“ uvedl zpěvák, který by si nerad s nohou něco udělal.

Aktuálně musí hlavně odpočívat a postupně začne nohu rehabilitovat. „Jsem doma, mám nohu nahoře nebo v dlaze, která mi s tou nohou hýbe, a to je zatím veškerá aktivita, kterou zvládám. Manželka je nadšená, protože už doma nemá dvě děti, ale tři,“ dodal s úsměvem Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám