Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou Slovenku Alžbetu Bartošovou (28) známe především jako ostřílenou muzikálovou herečku. Vedle zpěvu měla tahle křehká brunetka vždy kladný vztah k fotografování. A proto se nyní rozhodla zapózovat před objektivem a vyzkoušet si roli modelky.

„Mám teď více volného času, přes léto se muzikály nehrají, začala jsem zase dávat soukromé hodiny zpěvu a pomalu se vracím na jeviště s letními zájezdy muzikálů Dracula a Kleopatra. Ale potřebovala jsem se ještě víc nějak realizovat. Focení mě vždycky bavilo, proto volba byla jasná,“ prozradila nám Alžbeta, kterou pro focení oslovil její kolega z Divadla Broadway.

„Na fotkách mě zachytil Michal Pribylinec, můj kamarád a kolega z divadla, moc šikovný fotograf a také tanečník,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky. „Pro mě je velmi důležité, že se známe, jsme kamarádi a celý den byl proto pro nás příjemným setkáním po karanténě. A vznikly z toho tyto krásné fotky, se kterými jsem moc spokojena,“ pochlubila se nám Alžbeta, která by z fleku mohla konkurovat modelkám.

„Fotili jsme například u Národního muzea. Třeba šaty, které mám na sobě, šila moje kamarádka Ilona Špačková Závorová na výroční koncert Divadla Broadway a jsou tak nádherné, že jsem si je nechala alespoň na těchto fotografiích zvěčnit,“ dodala závěrem Alžbeta, která už se těší také na svou práci. Dostala se do nového muzikálu Láska nebeská z hitů Waldemara Matušky a zahraje si v něm například po boku Jana Čenského, Martina Dejdara nebo Sandry Pogodové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám